• Ik verzoek u vriendelijk de afspraak af te bellen bij, hoesten, niezen, kuchen, (neus)verkoudheid, loopneus,keelklachten/pijn, verhoging of koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, vermoeidheid, je ziek voelen en diarree.
  • Indien een huisgenoot van u of iemand anders , waar u de afgelopen 2 weken contact mee hebt gehad, Covid-19 (Corona) heeft gehad, wilt u dan vooraf telefonisch contact met mij opnemen. Kom dan niet op mijn praktijk!
  • HygiĆ«ne maatregelen voor u: Reinig uw handen bij binnenkomst! (op de tafel voor u bevinden zich de reinigingsdoekjes).
  • Er worden geen handen geschud.
  • Kom kort voor uw behandeltijdstip en het liefst alleen. Laat u evt. brengen en halen, en blijf niet langer als noodzakelijk in het gebouw van mijn praktijk.
  • U wordt verzocht een eigen badlaken mee te nemen.
  • Deurkrukken en andere materialen worden bij aanraking en na gebruik gedesinfecteerd.
  • U wordt verzocht om na de behandeling in mijn praktijk opnieuw uw handen te reinigen.
  • Om u veilig te behandelen draag ik indien noodzakelijk een mondkapje en/of handschoenen.
  • Laten we ons allemaal nadrukkelijk aan deze tijdelijke huisregels houden.
  • Met deze maatregelen probeer ik uw en mijn gezondheid te waarborgen. Alleen samen kunnen we het Corona bestrijden!

Thea Jorna

Fysio- en Manueeltherapeut

 

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *