Ik ben Thea Jorna, geboren en getogen te Oudebildtzijl, sinds 1995 woonachtig in Sneek en gehuwd met Dick Jorna.

In 1990 ben ik afgestudeerd in Leeuwarden als fysiotherapeut en daarna heb ik nog een aantal opleidingen gevolgd om mij breder te specialiseren (Master Manueeltherapie, Manueeltherapie McKenzie, Haptonomie, Sportfysiotherapie, Dry Needling en diverse  cursussen ten aanzien van specifieke aandoeningen).

Mijn 23-jarige ervaring als fysio-/manueeltherapeut heeft mij geleerd dat persoonlijk contact met de patiënt voor mij belangrijk is. De cliënt staat voorop en heeft recht op de best mogelijke behandeling en zorg. De basis van mijn behandeling vormt tevens mijn kracht, namelijk interesse in en persoonlijke aandacht voor mijn cliënt. Ik wil begrijpen waardoor zij beperkt zijn in hun bewegen en doordat inzicht kan ik de best mogelijke behandeling voor mijn cliënt inzetten. Ik ben iemand die de uitdaging aangaat om de moeilijk “puzzels” op te lossen, snel door pakt en alleen behandelt indien dit nodig. Ik heb een gave, waardoor ik na de intake zeer snel aanvoel wat de diagnose luidt en welke behandeling het meest effectief is.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt en “niet” beweegt, wat hen letterlijk en figuurlijk tot hun “recht” laat komen.

Het hoogtepunt in mijn 23 jarige loopbaan als Fysio- Manueeltherapeut is toch wel, dat ik gevraagd werd om zitting te nemen in het medische team tijdens de Olympische Spelen 2014 van Sochi voor TeamNL, het Nederlandse schaatsteam. Ik was verantwoordelijk voor de fysieke fitheid van de schaatsers en behandelde hen elke dag. Dit is voor mij een prachtig mooie ervaring geweest, mede doordat ik met topsporters mocht werken en mijn steentje mocht bijdragen aan de geweldige prestaties die zijn geleverd. TeamNL behaalde maar liefst 24 medailles, iets waar ook ik reuze trots op ben.