Welkom op mijn site, Fysio- en Manueeltherapie praktijk Thea Jorna.

In mijn praktijk staat de patiënt centraal en krijgt u de best mogelijke fysiotherapeutische zorg. Ik zet de meest effectieve, bewezen therapieën in om zo snel mogelijk uw klachten te verhelpen of te verminderen. Dit zijn behandelmethodes die ik zelf uitvoer en/of eventueel in combinatie met één van mijn samenwerkingspartners. Indien het behandelplan een andere behandelwijze vraagt, zal ik in overleg met u (en eventueel uw huisarts) gaan samenwerken met diverse andere specialisten en zorgverleners.

Zelf ben ik gewend om multidisciplinair samen te werken en ben ervan overtuigd dat u door het bundelen van krachten het beste geholpen wordt. Ik heb korte lijnen met andere zorgverleners/ samenwerkingspartners waardoor u snel en goed geholpen wordt.

Bij de eerste afspraak start ik met een intake. Hierbij wordt een vraaggesprek afgenomen, een lichamelijk onderzoek gedaan en een diagnose gesteld. Na deze diagnose wordt in samenspraak met u een behandelplan gemaakt. Tevens wordt u bij de eerste afspraak (kort) behandeld. Alle behandelingen, zo ook de eerste afspraak, zullen 30 minuten in beslag nemen.